Ingredienser

Köttbullar

2 färska salsiccia

250 g köttfärs

½ gul lök, finhackad

5 g vitlök, finhackad

50 g bladpersilja, finhackad

30 g ströbröd

2 ägg, uppvispat

s/p

Blanda allt och forma stora köttbullar

Tomatsås

1 burk Cocktailtomater

2 dl rödvin

1 msk socker

1 tsk oregano

1 tsk timjan

10 g vitlök, finhackad

50 g gul lök, finhackad

1 torkad chili i bitar

s/p

Basilika

Persilja

Fräs lök och vitlök utan att den tar färg, tillsätt resten av ingredienserna.

Koka upp och tillsätt köttbullarna, lägg på ett lock och låt det puttra på låg värme i två timmar.

Servera med nykokt tagliatelle.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *